Renovering af badeværelse eller få et nyt badeværelse

Overvejer du en renovering af badeværelse, eller ønsker du et helt nyt badeværelse? Hos Flise og Murerfirmaet Mike Vallentin tilbyder vi renovering af badeværelse eller etablering af et nyt badeværelse for private og erhverv. Vi har kunder i blandt andet Valby, Rødovre og Hvidovre samt mange andre steder i og omkring København.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Der er mange muligheder, hvis du ønsker renovering af badeværelse. Det kan være en lille renovering af bad, hvor vi primært udskifter fliser og klinker. En større badeværelsesrenovering kan inkludere etablering af gulvvarme samt nyt interiør og sanitet, hvor der er fokus på rummelighed og funktionalitet. Alternativet er et helt nyt badeværelse.​

Hvad koster et nyt badeværelse?

Vi kan etablere et helt nyt badeværelse eller gæstetoilet, men vi kan også lave en total ombygning af badeværelse. Mange ældre badeværelser er små, men vi kan gøre dem større, hvis der er plads. 

Det kan være et nyt bad, hvor vi måske fjerner det gamle badekar og murer en lækker badeniche, så I får bedre plads.

Vi lægger altid vægt på kvalitet og på den gode dialog ved renovering af badeværelse. Vi tager i det hele taget kundens ønsker alvorligt og gør dem til virkelighed. Samtidig får I den bedst mulige vejledning.

Få et tilbud på badeværelsesrenovering

Du er altid velkommen til at få mere at vide om de mange muligheder. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på enten et nyt badeværelse eller renovering af badeværelse.

Du kan kontakte os på telefon 7733 4000 eller på e-mail fmvallentin@outlook.dk.​

Flise og Murerfirmaet v/ Mike Vallentin tilbyder alt inden for murerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FLISE OG MURERFIRMAET MIKE VALLENTIN