Renovering af lejlighed, hus og ejendom

Står I overfor en renovering af lejlighed? Hos Flise og Murerfirmaet Mike Vallentin udfører vi alle former for renovering af lejlighed, hus eller anden ejendom. Vi udfører lejlighedsrenovering for private, erhverv og boligselskaber i blandt andet Valby, Rødovre, Hvidovre samt i og omkring København.

Alt fra ombygning til renovering af lejlighed

Vi tilbyder renovering af lejlighed og hus som led i almindelig vedligeholdelse og modernisering. Måske har I boet der i mange år, eller måske har lejligheden aldrig været helt som ønsket. Vi kan kombinere en lejlighedsrenovering med en ombygning.

Vi udfører også renovering af lejlighed og hus i forbindelse med køb og salg af ejerlejligheder, andelslejligheder og huse. Desuden udfører vi renovering af fraflytningslejligheder.​

Vi har altid fokus på kvalitet samt på den gode dialog, når vi har en opgave. Vi tager kundernes ønsker alvorligt og gør dem til virkelighed. Samtidig tilbyder vi den bedst mulige vejledning.

Få et tilbud på lejlighedsrenovering i dag

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere, eller hvis du vil aftale en uforpligtende besigtigelse i lejligheden eller huset. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på renovering af lejlighed eller hus.

Du kan ringe os på telefon 7733 4000 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på e-mail fmvallentin@outlook.dk.​

Flise og Murerfirmaet v/ Mike Vallentin tilbyder alt inden for murerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FLISE OG MURERFIRMAET MIKE VALLENTIN