Sans for detaljen

Fokus på kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Hjælp til opsætning af fliser i dit hjem

​Går du med et ønske om at få lagt fliser i et eller flere af dine rum, og vil du gerne sikre dig et godt stykke arbejde første gang, så er du kommet til det rette sted. Hos Murerfirmaet Mike Vallentin udfører vi alle former for murerarbejde og står klar til at hjælpe dig med dit flisearbejde. 

Vi har mange års erfaring med murerarbejde for kunder særligt i København V. Vi hjælper dog også mange kunder uden for Vesterbro, bl.a. er vi meget i Valby. Hvad end du står over for nybyggeri, modernisering eller renovering, er vi klar til at ordne flisearbejdet for dig.

Vi klarer al slags flisearbejde

Fliser og klinker giver et helt særligt look, som aldrig går af mode. Det gælder både fliser på badeværelset, i køkkenet og andre steder. Den store efterspørgsel på opsætning af fliser betyder, at vi har mange års erfaring med netop lægning af fliser. Tidligere opgaver har inkluderet:

  • ​lægning af gulvfliser
  • ​arbejde med fliser af mosaik
  • ​flisebelægning i indkørsler og terrasser
  • ​belægning af fliser og klinker på gipsvægge
  • ​flisearbejde til køkkenborde og brusekabiner
  • og meget mere

Vi har erfaring med flisearbejde både indendørs og udendørs, i store og små omfang og i mange forskellige materialer. Derfor er vi også sikre på, at vi kan klare lige præcis dit flisearbejde, så det lever op til alle dine ønsker og behov.

Hvad er prisen på opsætning af fliser?

Prisen på flisearbejdet varierer naturligvis meget og afhænger i høj grad af flisearbejdets omfang og det antal kvadratmeter, som skal belægges med fliser, men det afhænger også af, hvilken type af fliser vi skal arbejde med. 

Hos os kan du dog altid forvente af få en fordelagtig pris. Vores mange års erfaring inden for al slags murerarbejde betyder også, at vi har mulighed for at tilbyde dig en samlet pris på større mureropgaver i dit hjem. 

Når du kontakter os, står vores erfarne medarbejdere klar til at vejlede og rådgive dig, så vi sammen kan vurdere, hvordan vi bedst muligt kan realisere din drøm.

Find en god murer, som du kan stole på

Hos Murerfirmaet Mike Vallentin varetager vi både store og små opgaver, og vi tager imod opgaver fra både private og erhverv. Uanset opgavens omfang og type kan du forvente den højeste kvalitet hos os. 

Samtidig lægger vi stor vægt på dialog med vores kunder og stræber efter at opfylde jeres ønsker og behov efter bedste evne. Du kan derfor trygt kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du står over for en ny flisebelægning eller andet murerarbejde i hjemmet eller ejendommen. 

Du kan ringe til os på tlf. 51 18 31 75 eller sende en e-mail til fmvallentin@outlook.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Flise og Murerfirmaet v/ Mike Vallentin tilbyder alt inden for murerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FLISE OG MURERFIRMAET MIKE VALLENTIN