Sans for detaljen

Fokus på kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Fugning af fliser og murværk – vi udfører professionelt fugearbejde!

​Leder du efter en virksomhed, som kan hjælpe dig med professionelt fugearbejde i dit hjem eller i din erhvervsbygning? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Murerfirmaet Mike Vallentin har vi mange års erfaring med at udføre forskellige mureropgaver for både private og erhverv i hele København og omegn. Vi har adresse i København V og hjælper derfor mange kunder på Vesterbro, og vi kommer også særligt meget i Valby. 

Vi arbejder altid hårdt for at nå vores kunders forventninger og ønsker, og derfor kan du trygt ringe til os for at få klaret dit fugearbejde.

Mange års erfaring med professionel fugning

Nogle vil måske mene, at det ser utroligt let ud, når murerne går i gang med deres fugearbejde. De, som har forsøgt sig med at fuge selv, vil dog vide, at det ikke er helt så let. Dit eget fugearbejde vil desuden sjældent være lige så æstetisk godt, som hvis en professionel havde gjort det. Derfor anbefaler vi også, at du ringer til en uddannet murer, når du skal have foretaget dit fugearbejde.

Vi har rigtig mange års erfaring med murerarbejde, der tæller opgaver som:

  • ​Fugning af murværk
  • ​Fugning med silikone
  • ​Omfugning af murværk og fliser
  • ​Fugning af vinduer, døre og gulve
  • ​Fugning både udendørs og indendørs
  • ​Fugning på badeværelser og i køkkenet

Ingen opgaver er for store eller små til os, hvorfor vi både udfører fugearbejde for private og erhverv.

Fugning af fliser og fugning af murværk

Fugerne er dét, der gør din facade tæt. Det gælder både udendørs facader og murværk, men også facaderne i dit hjem. Fx er fugerne mellem dine klinker på badeværelset utroligt vigtige, fordi du her har med et vådrum at gøre. 

For at opnå det bedste resultat med fugearbejdet er der flere ting, som er vigtige at forholde sig til, hvorfor det kan være en rigtig god idé at få hjælp fra en professionel. Bl.a. skal der bruges den korrekte mørtel og tilsvarende den korrekte teknik, så fugerne får den helt rigtige størrelse, og resultatet bliver optimalt.

Professionel fugning af fliserog klinker

Fugning af fliser og klinker er altafgørende for det endelige resultat og udseende, når du arbejder med flisebelægning. Her kan der bruges både mørtelfuge og silikonefuge. 

Hos Murerfirmaet Mike Vallentin er vi eksperter i både flisearbejdet og fugearbejdet. Særligt i vådsikre rum såsom dit badeværelse er det utroligt vigtigt, at du får udført kvalitets-fugearbejde, da du ellers risikerer vandsivning og i værste tilfælde svamp i din bolig. Vores ekspertise inden for fugearbejdet og fugning af fliserbetyder, at du trygt kan overlade fugearbejdet til os.

Dine fuger lever ikke for evigt, og på et tidspunkt vil de trænge til at blive skiftet ud. Det kommer bl.a. til udtryk ved revner og sprækker i din mørtel samt fuger, der ikke sidder tæt. Det er vigtigt, at du får skiftet fugerne, da utætte fuger på længere sigt kan føre til større og mere omkostningsfulde skader. 

Trænger dine fuger til at blive skiftet, kan vi også hjælpe dig med dette.

Fugning af murværk og omfugning af murværk

Fugning af murværk er uundgåeligt, hvis du skal bygge et nyt murstenshus. Fugerne er her den mørtel, som du kan se imellem murstenene. De har bl.a. den funktion, at de binder murstenene sammen, og samtidig er de med til at gøre facaden tæt. Det er vigtigt, at fugerne her passer til dine mursten og til væggens og bygningens generelle konstruktion. 

Vægten fra dit tag eller en evt. overbygning vil forplante sig ned igennem dine mure, og det skal din vægkonstruktion inkl. fugerne kunne holde til. Hvis du ikke bruger den rigtige mørtel og teknik, risikerer du at skulle renovere din facade efter kun få år. 

Har du derimod fået lavet et godt stykke arbejde fra starten, kan dine mure holde i mange år efter, at de er blevet bygget. I murværk er fugerne mere eller mindre det eneste, som kræver vedligeholdelse. Det er nemt at se, hvornår dine fuger trænger til en kærlig hånd, ofte begynder fugen nemlig at skalle eller revne, når murværket trænger til en omfugning. 

Der kan være mange årsager til, at du bør overveje omfugning. Alt fra vind og vejr til frostsprængninger eller en fuge af dårlig kvalitet kan være årsagen. Uanset om du skal have udført den helt store omfugning af hele din bygning eller blot en lokal omfugning, kan vi hjælpe dig hos Murerfirmaet Mike Vallentin. Drejer din opgave sig om en lokal omfugning, vil vi naturligvis sikre os, at den nye fuge kommer til at ligne den tidligere og/eller allerede eksisterende fuge.

Hvad koster fugning af fliserog murværk?

Priserne på fugearbejde er varierende. Din pris vil i høj grad afhænge af opgavens omfang. Det vil sige, hvor stort et areal vi skal fuge, hvilken type areal der er tale om, og hvilken fugemasse vi skal arbejde med. 

Uanset størrelsen på din opgave kan du dog altid regne med konkurrencedygtige priser hos os.

Kontakt os i dag for en uformel snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad end du er i den tidlige fase af dit byggeprojekt eller står og mangler hjælp inden for nærmeste fremtid. 

Når du ringer til os, er vi altid klar til at tage en snak om fordele og ulemper, og vores erfarne personale hjælper naturligvis ved at rådgive dig, så du er klædt på til at træffe den bedste beslutning for dig og dit byggeprojekt.

Ønsker du en kompetent murermester, kan du ringe til os på tlf. 51 18 31 75 eller sende en e-mail til fmvallentin@outlook.dk - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig

Flise og Murerfirmaet v/ Mike Vallentin tilbyder alt inden for murerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FLISE OG MURERFIRMAET MIKE VALLENTIN