Sans for detaljen

Fokus på kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Renovering af badeværelse eller et nyt badeværelse

Overvejer du en renovering af badeværelse, eller ønsker du et helt nyt badeværelse? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Hos Flise og Murerfirmaet Mike Vallentin tilbyder vi blandt andet renovering af badeværelse eller etablering af et nyt badeværelse til private og erhverv. Vi holder til nær Vesterbro og Frederiksberg, men har kunder i blandt andet Valby, Rødovre og Hvidovre samt mange andre steder i og omkring København.

Vi er et professionelt murerfirma med mange års erfaring i branchen. Gennem årene har vi løst et hav af forskellige opgaver hos tilfredse kunder, og derfor har vi tillagt os brede kompetencer inden for faget. Vi kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig med at løse lige den opgave, som du mangler hjælp til. 

Vi lægger vægt på at levere holdbare resultater af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så derfor kan du med fordel kontakte os, hvis du mangler professionel hjælp til eksempelvis renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt badeværelse.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Der er rigtig mange muligheder, hvis du ønsker at få foretaget en renovering af badeværelse. Det kan være en lille renovering af bad, hvor vi primært udskifter fliser og klinker eller en større badeværelsesrenovering, som kan inkludere etablering af gulvvarme samt nyt interiør og sanitet. 

Derfor er det svært at give en konkret pris på, hvad renovering af badeværelse koster, da prisen afhænger af opgavens samlede omfang og type. Hos os kan du dog forvente konkurrencedygtige priser uanset hvad.

Vi står klar til at varetage enhver opgave, uanset om den er simpel eller kompliceret, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for kompetent hjælp. Vi kan også tilbyde etablering af et helt nyt badeværelse, hvis det gamle trænger til en komplet udskiftning, eller hvis du gerne vil have et gæstetoilet. Mange ældre badeværelser er små, men vi kan gøre dem større, hvis der er plads.

Det kan være et nyt bad, hvor vi måske fjerner det gamle badekar og laver en lækker bruseniche, så I får bedre plads.Svaret på spørgsmålet, om hvad et nyt badeværelse koster, ligner ovenstående svar, da det også i høj grad afhænger af opgavens omfang samt materialevalget. Vi sammensætter dog altid gerne et godt tilbud til den enkelte kunde uanset opgaven

​Hvad koster en murer i timen?

Vi har altid fokus på rummelighed og funktionalitet, når vi foretager en renovering af badeværelse, og når vi laver et helt nyt badeværelse. Det sikrer dig, at pladsen bliver udnyttet bedst muligt, og at løsningerne er optimale i forhold til dine ønsker.

Vi lægger derudover altid vægt på kvalitet og på den gode dialog ved renovering af badeværelse. Vi tager i det hele taget kundens ønsker alvorligt og gør dem til virkelighed efter bedste evne. Derfor starter vi altid en opgave med en samtale, hvor vi hører nærmere om dine ønsker og behov, som vi efterfølgende imødekommer bedst muligt. 

Samtidig får I den bedst mulige vejledning, hvis I har behov for det. Her kan vi eksempelvis hjælpe med at vejlede om valg af materialer – samt måden badeværelset konstrueres på. Når du samarbejder med os, kan du forvente attraktive priser hver eneste gang uanset opgaven. Derfor er du garanteret en god pris, hver eneste gang vi hjælper dig med en opgave. 

Få et tilbud på et nyt badeværelse eller renovering af badeværelse

Du er altid velkommen til at få mere at vide om de mange muligheder, som vi kan tilbyde dig. Vi står klar til at rykke ud og hjælpe dig, lige når du har behov for det. Vi leverer løsninger af høj kvalitet, hver eneste gang vi varetager en opgave.

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på enten et nyt badeværelse, renovering af badeværelse eller en tredje opgave inden for murerbranchen.

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon 51 18 31 75 eller på fmvallentin@outlook.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. 

Du kan kontakte os på telefon  eller på e-mail .​

Flise og Murerfirmaet v/ Mike Vallentin tilbyder alt inden for murerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FLISE OG MURERFIRMAET MIKE VALLENTIN