Sans for detaljen

Fokus på kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Renovering af hus, lejlighed og ejendom har vi erfaring med

Står du over for en renovering af hus, lejlighed eller ejendom? Så kan du med fordel kontakte os for professionel hjælp. Hos Flise og Murerfirmaet Mike Vallentin udfører vi alle former for renovering af lejlighed, hus eller anden ejendom. Vi har base nær Vesterbro og Frederiksberg, men står til rådighed for private, erhverv og boligselskaber i blandt andet Valby, Rødovre, Hvidovre samt i og omkring København.

Vi er et professionelt murerfirma med mange års erfaring inden for faget. Derfor er vi kompetente til at varetage mange forskellige opgaver. Uanset om du drømmer om en mindre renovering af lejlighed eller en totalrenovering af hus, så står vi med andre ord klar til at hjælpe dig. Vi leverer solide løsninger af høj kvalitet hver eneste gang, så du kan trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for professionel hjælp.

 

Alt fra ombygning til renovering af hus tilbydes her

Vi tilbyder renovering af hus og lejlighed som led i almindelig vedligeholdelse og modernisering. Måske har I boet der i mange år, eller måske har lejligheden aldrig været helt som ønsket. Uanset hvad dine ønsker er, så er vi parate til at løse opgaven, så den bliver, som du ønsker det. Vi kan kombinere en husrenovering med en ombygning, hvor vi har fokus på rummelighed og funktionalitet. Vi sikrer med andre, ord at pladsen i boligen udnyttes på den bedst mulige måde.

Vi er desuden også kompetente til at udføre renovering af hus og lejlighed i forbindelse med køb og salg af ejerlejligheder, andelslejligheder og huse. Hvad enten du ønsker at foretage større eller mindre ændringer, så kan vi løse opgaven på professionel vis. Desuden udfører vi renovering af fraflytningslejligheder, hvor vi istandsætter lejligheden, så den bliver helt klar til, at den nye beboer kan flytte ind. Det sparer dig for meget tid, som du i stedet kan bruge på at komme helt på plads i din nye bolig.

Når vi udfører renovering af hus eller lejlighed, så har vi altid fokus på kvalitet samt på den gode dialog. Gennem dialogen ønsker vi at få klarlagt dine specifikke forventninger og behov til renoveringen, så vi kan udarbejde en plan, hvor disse imødekommes bedst muligt. Du kan forvente, at vi altid tager kundernes ønsker alvorligt og gør dem til virkelighed efter bedste evne.

​Hvad koster renovering af hus?

Den nøjagtige pris på renovering af hus afhænger af flere forskellige faktorer, og derfor er det svært at give et konkret svar. Det kommer blandt andet an på, hvilken type af opgave der er tale om, samt hvilke materialer du ønsker at bruge. Vi vil dog gerne være en billig samarbejdspartner, og derfor søger vi altid for, at vores priser er konkurrencedygtige. Derudover sammensætter vi altid et godt tilbud til den enkelte kunde.

Når du samarbejder med os, er du sikret løsninger af høj kvalitet, som kan holde i mange år. Derudover kan du forvente, at vi altid overholder alle vores aftaler om tid og pris, og at vi naturligvis rydder op efter og selv efter endt opgave. Hvis du mangler professionel sparring, så har vi også den rette erfaring, som gør os i stand til at tilbyde kompetent vejledning og inspiration ved mange forskellige opgaver. Det kan være, at du ønsker gode råd til materialevalg, eller at du kunne tænke dig vores bud på, hvordan din bolig indrettes, så pladsen udnyttes bedst muligt.

Få et tilbud på lejlighedsrenovering i dag

Her på siden kan du altså få hjælp til forskellige opgaver i forbindelse med renovering af hus, lejlighed eller anden ejendom. Vi er i stand til at varetage mange forskellige opgaver, og du kan derfor trygt vælge os som din nye samarbejdspartner. Hos os er du garanteret høj kvalitet til lave priser hver gang.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere, eller hvis du vil aftale en uforpligtende besigtigelse af lejligheden eller huset. Derefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på renovering af lejlighed eller hus lige efter dine ønsker.

Du kan ringe til os på telefon 51 18 31 75 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på fmvallentin@outlook.dk, så hører du fra os snarest muligt. 

Du kan ringe os på telefon  for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på e-mail .​

Flise og Murerfirmaet v/ Mike Vallentin tilbyder alt inden for murerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FLISE OG MURERFIRMAET MIKE VALLENTIN