Sans for detaljen

Fokus på kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Tilbygning til hus eller sommerhus

Drømmer du om mere plads? Så er du kommet til det helt rette sted, hos Murerfirmaet Mike Vallentin har vi nemlig lavet masser af større og mindre tilbygninger i årenes løb og står også klar til at skabe din ønske-tilbygning. Vores murerfirma har adresse i København V, og derfor har vi mange kunder fra Vesterbro, men vi har også klaret tilbygninger for kunder i Valby og mange andre byer. 

Leder du derfor efter en erfaren og professionel murermester, der vil gøre sit ypperste for at skabe den tilbygning, du går og drømmer om, bør du ikke tøve med at kontakte os for et godt tilbud.

Tilbygningen og ombygningen efter dit ønske

Der kan være mange årsager til, at du ønsker en tilbygning. Måske står I overfor en familieforøgelse og har brug for et ekstra børneværelse, eller måske synes I bare, at det ville være dejligt med lidt ekstra plads. Uanset hvad årsagen til jeres ombygning eller tilbygning er, så kan vi helt sikkert klare det hos Murerfirmaet Mike Vallentin. Vi har gennem årenes løb arbejdet med at:

 • ​Bygge garage
 • ​Bygge carport
 • ​Bygge udestuer
 • ​Renovere bygninger
 • ​Bygge skure, både små og store
 • ​Ombygning af hus og sommerhus
 • Lave mange andre former for tilbygninger og ombygninger

At få en tilbygning er en investering. Både i husets værdi og i din og din families fremtid. Herunder kan du læse lidt mere om priserne for ombygninger, tilbygninger og renovering.

Hvad koster en tilbygning?

En tilbygning kan variere meget i pris. Det afhænger bl.a. af, hvor stort et omfang din tilbygning eller ombygning har, og hvad formålet med udbygningen er, men kvadratmeterprisen afhænger også meget af dit ønske for materialer. En udestue vil derfor i mange tilfælde ikke koste så meget som en ekstra etage eller et nyt køkken. Derfor er det svært at sige, hvad en tilbygning vil koste. 

Som hovedregel er der en række elementer, der gør tilbygningen dyrere.​​ Det drejer sig om:

 • En ny overetage
 • ​Specielle løsninger som en carport med varme
 • ​En tilbygning, der kræver nye ydervægge og bærende vægge
 • ​En udvidelse af komplicerede rum som badeværelse og køkken

Det betyder, at vil du fx blot have et ekstra værelse, vil det være væsentligt billigere end en tilbygning af komplicerede rum eller en ny bygning. Vær dog opmærksom på, at når først du er i gang med din tilbygning, kan det godt betale sig at udvide med for eksempel 40 eller 50 kvadratmeter, frem for de 30 I måske har brug for lige nu. Kvadratmeterprisen bliver nemlig mindre, jo mere du udvider.

Leger du med tanken om en tilbygning til huset, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere og forklare dem dine ønsker og behov for arbejdet. Baseret på deres mange års erfaring vil de herefter kunne give dig et uforpligtende tilbud, og du kan altid være sikker på, at prisen her vil være fordelagtig.

Vælg et murerfirma, som du kan stole på

Hos Murerfirmaet Mike Vallentin er vi et pålideligt murerfirma, som du kan stole på. Det indebærer en god dialog med vores kunder i løbet af hele processen – helt fra den indledende samtale til arbejdet er færdigt. 

Vores erfaring er, at åben dialog og gennemsigtighed skaber den største tryghed hos kunden. Vi bestræber os derfor også på at sætte realistiske deadlines sammen med dig og overholde dem efter bedste evne. Når opgaven er afsluttet, ønsker vi kun, at du skal stå tilbage med et smil på læben, og det indebærer både godt håndværk, og at vi naturligvis rydder op efter os selv.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud om din næste tilbygning, kan vi kontaktes på tlf. 51 18 31 75 eller e-mail fmvallentin@outlook.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Flise og Murerfirmaet v/ Mike Vallentin tilbyder alt inden for murerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FLISE OG MURERFIRMAET MIKE VALLENTIN