Sans for detaljen

Fokus på kvalitet

Konkurrencedygtige priser

Totalentreprise er vi kompetente til at stå for

Skal du i gang med et byggeprojekt? Så står vi gerne for totalentreprisen, hvor vi varetager al koordinering og udførelse af opgaven. Flise og Murerfirmaet Mike Vallentin er et professionelt firma med stor erfaring på området og er derfor en kompetent samarbejdspartner. Vores firma er beliggende nær Vesterbro og Frederiksberg, men vi står også gerne til rådighed hos private og erhvervskunder i Valby og omegn.

Vores store erfaring inden for entreprise gør os til et kompetent firma, som kan varetage mange forskellige opgaver. Hvad enten der er tale om et simpelt eller mere kompliceret byggeprojekt, så står vi med andre ord klar til at tilbyde totalentreprise, hvor vi løser opgaverne. Det kan eksempelvis være, at du er i gang med en totalrenovering af dit hus eller en mindre renovering af dit badeværelse. Uanset hvad, så er vi et godt valg, når det kommer til at skulle agere tovholder.

Vi bruger faste samarbejdspartnere ved totalentreprise

Vi har gennem årene oparbejdet et fast samarbejde med tømrere, elektrikere, malere, vvs’ere, ingeniører og arkitekter. Disse samarbejdspartnere står klar til at løse de opgaver, som vi ikke selv mestrer, og derfor er det muligt for os at tilbyde hovedentreprise ved mange forskellige opgaver.

Bliver dit byggeprojekt for uoverskueligt, så lad os stå for totalentreprisen. Her tager vi os af koordinering og uddelegering af opgaver til de forskellige faggrupper, så du ikke selv skal bekymre dig om det. Vi har talrige erfaringer i at styre byggeriet fra start til slut.

​Vi kan stå inde for vores samarbejdspartnere, da vi kun benytter virksomheder med værdier som vores egne. Derfor kan du trygt overlade dit byggeri til Flise og Murerfirmaet Mike Vallentin. Vi tager kompetent hånd om alle dine projekter – til en billig pris.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Når du samarbejder med os, kan du forvente kvalitetsløsninger med en lang holdbarhed hver gang uanset opgaven. Vi tilbyder desuden professionel rådgivning og vejledning om materialevalg, konstruktion og meget mere.

For nærmere viden om totalentreprise kan du kontakte os på telefon 51 18 31 75 eller på fmvallentin@outlook.dk, så vender vi straks tilbage med flere informationer.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Flise og Murerfirmaet v/ Mike Vallentin tilbyder alt inden for murerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FLISE OG MURERFIRMAET MIKE VALLENTIN